Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo je sejali. 5300kg/kj je bilo ove godine 83hl... Dobila je 220kj/kj 3x16 pod tanjiraču i oko 270kg ana iz 2x. Prskanje i sve ostalo šta je kad trebalo.pozdrav dali ima neko iskustva sa psenicama od kuce caussade zanima me sorta montecristo dali je neko od vas sejao i kako se pokazal![]()
Da . Poprskan Bioplug, plan je bio da ostavim parcelu za suncokret pa nisam hteo da bacam ureu. Medjutim pošto je pšenica 36 grama na 1000 zrna ispalo je da imam viška semens pa se uklapam. Dakle Bioplug-tanjirača -kiša-urea 80 kg/ha - tanjirača@Dragan18 ovo samo 2 puta tanjirano ?
Ako je lepo spremljeno i sejalica sakriva svo seme ja sejem oko 110kgUzeo sam sofru i avenue orginal seme, podesena mi je setvena norma 130 kg po kj. Kakva su vasa iskustva ako ovih dana sejem da li je to malo, mnogo ili taman semena?