nikola ilic
Član
Ona tako seje,blizu dva reda pa razmak,specificno,inace ok je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oporavlja se, ovo su slike od pre nedelju dana....Druškane, meni ova žuta pšenica strašna, sav sam se naježio. Hoće li se ona uopšte moći oporaviti?
i padne sto je najavljeno 30-40l litara i ode AN na 60 cm dubineЕ које сам ја кур среће,јуче разбацим вештак по житу и ево сада пада киша.
Verujem da si kombajnirao kukuruz? radila je secka na kombajnu?na koju dubinu ste tanjirali?Pokazala nam se dobrom za sejanje u džombu. Jedino nju ne guši kukuruzovina. Dva puta tanjirano.
Bolje provetravanje.Ona tako seje,blizu dva reda pa razmak,specificno,inace ok je.
Kombajniran kukuruz, sečka je radila. Nemam pojma na koju dubinu je tanjirano. Znam samo da je bila potpuno nova tanjirača od Žunji-Silaka.Verujem da si kombajnirao kukuruz? radila je secka na kombajnu?na koju dubinu ste tanjirali?
Da bi sislo 60cm treba da padne 300litra kisei padne sto je najavljeno 30-40l litara i ode AN na 60 cm dubine
Jes, kako da ne. 30-40 l treba da padne da bi se valjano aktiviralo djubrivo.i padne sto je najavljeno 30-40l litara i ode AN na 60 cm dubine
Sa 30-40 litra dodje u zonu korenovog sistemaJes, kako da ne. 30-40 l treba da padne da bi se valjano aktiviralo djubrivo.
kod mene palo 19,jebiga onda ostalo opet van korenovog sistemaSa 30-40 litra dodje u zonu korenovog sistema
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока