Još će ispasti da je to slika od sledeće godine. Dobili ste lepu kišu u prošlom talasu, to je drži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Valjda ce bit rod umanje vise od 20 posto ostaje za vidjeti.....Šteta, ovaj Racin je baš imao potencijal, kad ga u sredu zvekne 40 + temperatura i noćna 25 stepeni, ima da se skuva...Mislim da nam se crno piše ove godine...
Ta kolega od nedelje ima da se skida.
Meni sobred najgori, bas me razocarao i na mrazu se pokazao ocajnim, ima veliki klas tamo gde je dobar ali pola je dobar pola nije, dok je Sothis odlicam komplet na istoj njivi, sve je odradjeno isto.Nesto se nije pogodilo.Steta je sto prisilno zre, uticace i na kvalitet i na prinos, vise me plase zelene psenice nego ove sto su zatvrdnule.39C je stahovita temperatura za psenicu u ovom stadijumu.Sve su ovo moje psenice i sve su isto radjene. Ima jako losih a ima i jako dobrih. Prve dve slike Sobred a treca slika Alcantara.