Bio je na ovom forumu jedan izvrstan proizvodjac,njegova matematika u vezi uloga i zarade me uvek odusevljavala,steta sto ga vise nema.Oranje i pripremu mu obavljao komsija besplatno jer mu je ovaj sredio kredit u banci,seme mu dali neki likovi sto su krali isto u lokalnom kombinatu.Posejao mu takodje besplatno neki lik kome je obecao da ce mu taj ovrsiti psenicu ako mu poseje besplatno.Djubrivo nije bacao u jesen a u prolece 100 kg uree platio 2500 dinara od onih lopova iz kombinata.Nije prskao jer kod njih nema nikakvih bolesti mi korova.Rodilo mu nesto ispod 5000 kg/kj i na cenu od 20 dinara/kg zaradio 93000 po jutru,mislim da mu je neki idiot skinuo i prevezao psenicu za 200 kg/kj.Ludaci sto plate 120 kg mapa 6400 dinara,plate 125 kg Moderna 7000 dinara i 200 kg Ana 6200 dinara posle samo te tri stavke dodju do 20000 dinara po kj lazu jer sve to moze besplatno.Priprema,oranje,podrivanje,tanjiranje,spremiranje ili drljanje, bacanje 3 puta djubriva,setva,drljanje ili valjanje,obilazenje,trovanje glodara,prskanje protiv korova,2-3 puta protiv bolesti,insekata na kraju vrsidba i prevoz nisu potrebni ili su besplatni.Gorivo i amortizacija se ne racunaju,Car nam to poklanja...