Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosto mi cudno da ih nema, dok sam radio kukuruziste na parceli od cca 15 jutara naisao sam na 2-3 kolonije ali to su odmah galebovi i vrane pocistili....Jel ima kod vas miševa ove godine?
Kolege imam jednu pitanje za vas parcela mi je 4 kj na to radnik posejao originalnu seme sofru 800 kg to znaci 200 kg po jutru predsetvena bacena 150kg map po kj+ 50ureje po jutru sad pitanje dal u prolece povecati azot ili sta raditi molio bi vas savet
Kolege imam jednu pitanje za vas parcela mi je 4 kj na to radnik posejao originalnu seme sofru 800 kg to znaci 200 kg po jutru predsetvena bacena 150kg map po kj+ 50ureje po jutru sad pitanje dal u prolece povecati azot ili sta raditi molio bi vas savet
imam ja svoje ovce 45 kom sam treba ih odneti do njive( ispod sombora je njiva)Na proleće nađeš nekoga sa 30 ovaca,puštiš ih na njivu jedno 2-3 dana,i rešio si problem.
znam da je preterano doza semena al radnik izasao namestio i ceraj kad zavrsio njivu onda sam ja stigao vani i pitam gde je ostalo seme kaze posejao ga jbg sad videcemo sta kako dalje ici ce regulator rasta sigurno sam neznam koliko N da bacamPreterao si sa dozom semena,biće gusta pšenica.Treba biti oprezan sa N jer puno azota uz pregust sklop,zna da napravi veliki problem.Sejao prošle gogodine Sofru ali sa mnogo manje semena.