Power70
Član
Balaton sejem 200kg po ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene ce setva sacekati optimalni rok.
Pitao sam ranije ali nije bilo odgovora. Kakva su vam iskustva sa regulatorom rasta i nižim pšenicama. Pokušao bih ove godine malo više azota a imam anapurnu koja je dosta niža a imam i regulator koji nisam potrošio ove godine. Ima li smisla prskati je regulatorom?
Ja sam ubedjen da je do parcele a ne do semena sto se tice tog virusa,al licno nisam hteo da rizikujem...u mom slucaju se radi o parceli od 15kj,nase vlasnistvo tj dedovina,nije paljena ne pamtim a redovno se djubri stajnjakom svake druge godine vec unazad ihahaj..i na toj njivi sam prvi u ataru pasirao diabrotiku 90tih,12te extremno crvenilo kukuruza.,i tako sta god se novo pojavi tu njivu ne obidje...
Zvezdana je dobro seme,pre dve godine sam je imao preko 10t/ha.Kod nje je samo problem cvetanje,moras paziti kad prskas protiv fuzarijuma,ako ne potrefis steta bude i 50 %.Mi u subotu pripremili,bacili 200 kg mapa po hektaru i sutra sejemo.Sorta Ns Zvezdana.ima li ko iskustva sa njom?