mindjušar
Član
Mindjusar@ jesu li ti ove njive negde uz auto put NS-BG?Danas kada sam se vracao iz BG-a bas sam dosta njiva video tu naspram Kaca pre naplatne sto vodi za NS,ZR ovako sa stapovima direktno posejane!
Da,to su moje sa štapovima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mindjusar@ jesu li ti ove njive negde uz auto put NS-BG?Danas kada sam se vracao iz BG-a bas sam dosta njiva video tu naspram Kaca pre naplatne sto vodi za NS,ZR ovako sa stapovima direktno posejane!
I vetar u pojačanju.Ja planiram sa drugom prihranom sutra da idem popodne ako ne bude bilo blato kao danas jedva sam izasao na kraj.Ali najave do ujutru neke padavine taman da nam upropaste sutrasnji dan.
Falado kod mene.Dobiće Modus za svaki slučaj a biće i kontrola bez Modusa.
Druga prihrana,granulisana urea,greskom bacena umesto AN. Veoma krupna zrna,i omladina pogresila. Videcemo razliku, jer posle mog dolaska, nastavljeno je sa Kutinskim Anom, koji je iste, pa cak i sitnije ,ali zuckaste boje