Krenula proseravanja sa poniklom pšenicom... Već se zna ko je ugrabio da poseje, kome će se lajkovati, kome neće itd... Već vidjeno godinama unazad.
Zorane moze li pojasnjenje cemu takav komentar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krenula proseravanja sa poniklom pšenicom... Već se zna ko je ugrabio da poseje, kome će se lajkovati, kome neće itd... Već vidjeno godinama unazad.
I mi smo sejali nocas do tri sata. Zavrsili pod kisom. Sejali Ingenio, Moisun, Celule, Anapurnu. Zbog razlicite krupnoce i sipljivosti semena tesko se odredi setvena norma tako da smo isli od 120 do 150kg po jutru u zavisnosti od krupnoce semena. Anapurna naj krupnija. Ostalo jos desetak jutara da se poseje.
Letos smo svi kukali zbog cene psenice i kleli se kako cemo smanjiti povrsine ili ne posejati ali vidim brzo se to zaboravilo i seje se psenica naveliko. Mi smo smanjili povrsinu pod njom.
Pesajali smo 0 ha.
Jbg mora neko da čuva i socijalni mir.Letos smo svi kukali zbog cene psenice i kleli se kako cemo smanjiti povrsine ili ne posejati ali vidim brzo se to zaboravilo i seje se psenica naveliko. Mi smo smanjili povrsinu pod njom.
Pesajali smo 0 ha.
Letos smo svi kukali zbog cene psenice i kleli se kako cemo smanjiti povrsine ili ne posejati ali vidim brzo se to zaboravilo i seje se psenica naveliko. Mi smo smanjili povrsinu pod njom.
Pesajali smo 0 ha.