Danas završeno razbacivanje veštaka.Sutra ako ne padne kiša tanjiranje i prekosutra setva.Bačeno 100 kg/k.j Map-a.Sejaće se Ingenio i Ilico.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mnogo,tesko se kod mene bokore psenice.Da nije mnogo semena?
Pisao sam vec ranije o tome,parcele su dosta slabe,vrlo retko i u vrlo malim kolicinama se ranije bacalo npk djubrivo,pa sam radi poboljsavanja parcela prosle i ove godine isao sa 200kg map-aPetar90,jel mozda mnogo Mapa?
Optimalni rok setve pšenice "po školskom" je od 5 do 25 oktobra. Ja sam danas završio sa setvom za ovu godinu, imamo još nešto usluga .....
Kolega Zorane komentar vam nije korektan, organizacija u svakom poslu je veoma bitna.Krenula proseravanja sa poniklom pšenicom... Već se zna ko je ugrabio da poseje, kome će se lajkovati, kome neće itd... Već vidjeno godinama unazad.
po nasim zadrugama kazu da su do sad duplo manje prodali semena nego prosle godine. verovatno da ce se manje posejati,ali ne toliko manje,jer mislim da se i tavanske psenice seje sve vise i vise. tako da nece imati priblizno tacne podatke