MONTOYA
Član
Danas probali ali visoka vlaga 17%
[/URL][/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2012 Sam ostavio Arlekin sa 8.7 vlage i 67 hektolitrom za seme,rodilo je sledece godine 8 T/ha i hl bio 81.Mislim da tu nema pravila .Savet potreban
ako neko zna i hoce.
Psenica koja je planirana za seme juce imala vlagu 9,9
Dosad nisam imao iskustva sa tako malom vlagom.
Iz prica rekla kazala ,jedni kazu sej to slobodno
drugi kazu da ce zbog tako male vlage imati smanjenu klijavost.
Pa ako neko zna iz strucnog ugla ili licnog iskustva neki komentar.
Olalija ili shale koji li je divanio pre nekih mesec dana o nestajanju bokora psenice,da li je to patuljavost psenice ili sta vec,koje ste seme sejali?
Elem,danas smo dosli do zakljucka da je u pitanju apach,isti potez agrotehnika bla bla nebo i zemlja razlika izmedju tog mog apacha i ilica recimo kojeg sam sejao..prinos nigde nije za pricati ali na drugim njivama imam bar slame..gde sam sejao apach tu je bas bas katastrofa..nikad nisam ni blizu imao ovoliko mali rod..sa danasnjim jedva 21 meter,ni za kiselu vodu..zato cu sad da raspalim rostilj i kotlic a mozda nesto i okrenemo i da se napijem kao taras buljba..
A tek kuruzi po ataru..ajao..led mu je je..o sve po spisku..
I olalija i ja smo o tom problemu divanili... Objašnjenje jkoje smo dobili je da - - - - - - - - - -
Prosecna potrosnja mog zmaja juce bila 5.72 l po kj..ko upaljac bogte..doduse ko da je radio u leru..al nam je jebo mamu,em se sprema oluja em nema zita a on se gasio na svakih 20 min,menuali filtere,jeli sto se nejede da bi jutros ustanovili da je do slavine,samo nju nismo nocas skidali jer je bio pun nafte,pa gde bi snjom..
A da ide ko leksikon,ide i bolje..komsije ce skotati foru..
Isti problem imao pre nekoliko dana....samo što sam odmah ustanovio šta jejutros ustanovili da je do slavine
.