mixer87kac
Član
Ima i kod nas toga dosta...Kod nas na vecini psenica je zastavicar uvijen,kao jula kod kukuruza kad mu kise fali...
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i kod nas toga dosta...Kod nas na vecini psenica je zastavicar uvijen,kao jula kod kukuruza kad mu kise fali...
Koju si matematičku operaciju primenio za izračunavanje ovoga?Verovatno 04.07.2017.g. između 12-16,30 časova.
Koju si matematičku operaciju primenio za izračunavanje ovoga?
To ti je prema N.Milosevu,sa leve strane,preko puta Vrebalove ekonomije.Mislim da je 5 duza.Na žalost ,ima ovakve i u našem ataru.Gde je simudj ili šimudj.
Kad kazem da je kod nas strasno,niko mi ne veruje,sem nekih odavde ljudi.
Inace slike su sa nase 1.klase zemljista(simudj).
Kad gledas iz auta ili traktora,nije bas toliko lose.
Medjutim kada se korakne unutra.
To ti je prema N.Milosevu,sa leve strane,preko puta Vrebalove ekonomije.Mislim da je 5 duza.
Inace covek dobro radi zemlju,da neko nekaze da fali ovo i ono.
A ovo je moja anapurna,gde neko ili nesto pregrize vlat,tacno pre nedelju dana je prskana sa inseticidom.
Slavol je mikrobiolosko djubrivo i ono nemoze da steti psenici u cvetanju. E sad koliko moze da pomogne u to necu da ulazim. Ja ove godine nisam nista tretirao slavolom. Za te pare bacio sam vise azotnog djubriva. To mi nekako sigurnije od raznih secernih vodica.Neko je pisao ranije da ne bi valjala folijarna prihrana u cvetanju. Posto mi se cini na slici da jos uvek cveta