Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jel to neko kukao na Sofru??? Evo je ... uslužna delatnost,od setve do žetve ... kukuruzište,no-till,no harvest ... to je ta parcela,gde su štapovi virili ... našao sliku ...
Ingenio je cudo, videcemo ga na vagi ali lako moze da pobedi Sobred. Citao sam ovde da je Sobred dosta dobar ali mi sad nekako deluje kilavije od Ingenia, nije imao napad bolesti ali jednostavno tako nekako izgleda. Imam ga na 3 parcele,na jednoj ima sanse da usije Ingenio ali druge dve su mi nekako kilavije i dosta su misevi proredili na par krugova. Ali vaga ce pokazati najbolje.
Mučenica, zvezdana sa primesama 40s i po di koji tritikal (verovatno od selektora), faza formiranja zrna i nadam se nalivanja ako bude kiše, srednje žalosno ali no.
Kod nas su žita katastrofalna,skoro svako kao kod saleta na prvoj slici,katastrofalna...Čak i kod ljudi koji puno pažnje posvećuju pšenici,kako je kod drugih ne znam ovo je tuga.