Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je nešto preko 6000 din sj.A koja je cena ove psenice ?
I kod mog komsije ispao ovakav ingenio sve sama stura zrna.Ja bi ovo sejao sa 300kg po hektaru.Ingenio. Bacio bih 2kg da je zrno u redu, ali se sad zbog ovog sturog premisljam.
A jesi li razmisljao o LG Nicole?
Koliko semena po hektaru bacis?Sejem Balaton vec godinama. Jako se dobro pokazala na zemljistu losijeg kvaliteta. Nisam imao problema sa poleganjem.
Ja posejao prepodne,nije valjda da sam posejao psenicu pre tebeDanas bacili veštak,MAP 150kg/kj i popodne posejali oko 7kj,sutra nastavak ... počeli sa Sobred,setvena norma 130kg/kj,dubina setve oko 4cm ... naravno,setva bez obrade
Od tebe smo očekivali da dočaraš sličicama tu setvu.Danas bacili veštak,MAP 150kg/kj i popodne posejali oko 7kj,sutra nastavak ... počeli sa Sobred,setvena norma 130kg/kj,dubina setve oko 4cm ... naravno,setva bez obrade
......otvaram raspravu......imamo coveka rekordera u proizvodnji psenice a koji radi naopako u odnosu kako nam nauka pise i savetuje....naime direktna setva i MAP po povrsini kako onda Fosfor koji se najteze/sporije krece po profilu ,dospeva u zonu korena psenice....Danas bacili veštak,MAP 150kg/kj i popodne posejali oko 7kj,sutra nastavak ... počeli sa Sobred,setvena norma 130kg/kj,dubina setve oko 4cm ... naravno,setva bez obrade
Tako me zabole za teoriju ..........otvaram raspravu......imamo coveka rekordera u proizvodnji psenice a koji radi naopako u odnosu kako nam nauka pise i savetuje....naime direktna setva i MAP po povrsini kako onda Fosfor koji se najteze/sporije krece po profilu ,dospeva u zonu korena psenice....