Pšenica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kukuruz predusev, nije hemija to je 100 posto, prskane su sve parceli isto prosle godine

NS40S
285315ad652a41ac800e7ffdc7872175.jpg

Oprskao danas 3,5ha LG Avenue 0,5l/ha Ceres+Fastac , na 2 parcele krenula da cveta a na 2 nije a razlika 3 dana u setvi. Valjda ce uspeti prskanje I ovamo gde nije cvetala.

Dali neko zna sta se ovde desava, do skoro je bila psenica za primer, odjednom je dobila ovu ljubicastu boju i cini mi se kao da ima neku blokadu nesto je zapecena.
91JnSAf.jpg
KzYkyc2.jpg

Psenica je tretirana od bolesti, u pitanju je samo jedna parcela, dali je neko imao slican problem?

Ja sam prosle nedelje stavio slike psenice,isto je tako izgledala,danas sam otisao i nisam mogao da verujem,preporodila se. Ocigledno je bio deficit vlage.

- - - - - - - - - -

http://www.imagebam.com/gallery/eyqyjweg8nqw162zt4pfye0txbb15q7k

- - - - - - - - - -

Evo i danasnjih slika. SOLEHIO,oporavio se,sutra sledi zastita klasa i zastavicara.

Poslednja izmena:
Neverujem da ovo moze da se oporavi,, baceno je dosta djubriva preko 400 kg po jutru a vlage je bilo malo, moguce je da je to ali mi se cini da se nece oporaviti

Sta vam se bolje pokazalo sada u drugom tretmanu psenice? Prskati cim po koji klas pocne da cveta,prskati kada iscveta nekih 50-70%,ili sacekati da cvet skroz prodje?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh