Srdjan Žorž
Član
Podrazumeva se na ovako vlazno vreme u maju je obavezno ako hoces da sacuvas do kraja psenicu.
Inace odlicno izgleda.
Inace odlicno izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je dobra folijarna prihrana zajedno s fungicidom u cvetanju?
Da ponekad pročitate uputstvo ne bi pitali svašta.Ljudi moi sve piše na ambalaži samo malo truda.
Zasto nije dobra ?Nije dobra,nemoj to da radis!
Na fungicidima piše da li i sa čime se mogu miješati.Ne znam na koju ambalazu mislis. A da li i sa slavolom ne valja raditi? Njih kad pitas moze. Znam da je to marketing ali pitam ako neko je probao pa ima iskustvo. Hvala.
Radio ja sa slavolom i odje.o sam ga skroz. Vrhovi su bili prazni i imao sam prinos ispod 25meteri kad su ostali navršavali 30-35. Nemoj ni u ludilu sad prihranjivati! Evo i za tebe link pa pročitaj šta piše crvenim slovima na 11 strani http://www.agro.basf.rs/agroportal/...ro_ure_2014/Zastita_psenice_-_web_preview.pdfNe znam na koju ambalazu mislis. A da li i sa slavolom ne valja raditi? Njih kad pitas moze. Znam da je to marketing ali pitam ako neko je probao pa ima iskustvo. Hvala.
Ja zadnje 3-4 godine kada prskam u cvetu rastapam ureu i nisam primetio da je nesto smetalo psenici.
Cika Aco,lako cemo za prevoz.![]()
Upravo tako je bilo kod mene prosle godine.Sa kraja parcele se nazirali redovi pred zetvu.Kad je kombajn usao svi smo se cudili.Dobrice i moj Sofru je nekako "kilav" i ne uliva poverenje.Čuo sam da je takav sve do žetve, a onda iznenedi kad počne da curi,moraju ljudi da trče u selo i traže još koju prikolicu.E sad da li će biti tako i kod nas,znaćemo za dva meseca.Ja ću za svaki slučaj poterti jednu viška.ima mi kombajner veliku prikolicu ali nešto govori da neće ove godine raditi uslugu,a plaćao sam pošteno,najskuplje u celoj Vojvodini.