Srdjan Žorž
Član
Podrazumeva se na ovako vlazno vreme u maju je obavezno ako hoces da sacuvas do kraja psenicu.
Inace odlicno izgleda.
Inace odlicno izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je dobra folijarna prihrana zajedno s fungicidom u cvetanju?
Da ponekad pročitate uputstvo ne bi pitali svašta.Ljudi moi sve piše na ambalaži samo malo truda.
Zasto nije dobra ?Nije dobra,nemoj to da radis!
Na fungicidima piše da li i sa čime se mogu miješati.Ne znam na koju ambalazu mislis. A da li i sa slavolom ne valja raditi? Njih kad pitas moze. Znam da je to marketing ali pitam ako neko je probao pa ima iskustvo. Hvala.
Radio ja sa slavolom i odje.o sam ga skroz. Vrhovi su bili prazni i imao sam prinos ispod 25meteri kad su ostali navršavali 30-35. Nemoj ni u ludilu sad prihranjivati! Evo i za tebe link pa pročitaj šta piše crvenim slovima na 11 strani http://www.agro.basf.rs/agroportal/...ro_ure_2014/Zastita_psenice_-_web_preview.pdfNe znam na koju ambalazu mislis. A da li i sa slavolom ne valja raditi? Njih kad pitas moze. Znam da je to marketing ali pitam ako neko je probao pa ima iskustvo. Hvala.
Ja zadnje 3-4 godine kada prskam u cvetu rastapam ureu i nisam primetio da je nesto smetalo psenici.
Cika Aco,lako cemo za prevoz.
Upravo tako je bilo kod mene prosle godine.Sa kraja parcele se nazirali redovi pred zetvu.Kad je kombajn usao svi smo se cudili.Dobrice i moj Sofru je nekako "kilav" i ne uliva poverenje.Čuo sam da je takav sve do žetve, a onda iznenedi kad počne da curi,moraju ljudi da trče u selo i traže još koju prikolicu.E sad da li će biti tako i kod nas,znaćemo za dva meseca.Ja ću za svaki slučaj poterti jednu viška.ima mi kombajner veliku prikolicu ali nešto govori da neće ove godine raditi uslugu,a plaćao sam pošteno,najskuplje u celoj Vojvodini.