Pšenica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene je požutela nakon drugog tretmana 2014 tretirano Amistarom.Na parcelama gde je tretirano Duett-om Ultra toga nije bilo pa smo zaštitar i ja zaključili da je Amistar agresivan fungicid.

Mejbi.Nisam ga više koristio jer je ostavio baš jak utisak na mene a srce da ti stane kako je pšenica izgledala.

Evo neka i od mene

2c6f6389f0d90b305bf2afb7d8b7877a.jpg

6f001f0472a3e1d56b44ffc9c95d073a.jpg

Ingenio sejan 6.11.

110cb53be19cca06bd3a747fe1b7e3de.jpg

Moison malo bledji, sejan dan ranije

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

I ovo što rodi biće jako veselo pokupiti kombajom, jako puno pšenica sa malim porastom, biće brijanje ko soju da vršemo, ali no.

Treba piti lekove i kad nemas simptome bolesti, pa kad pocnes piti onda ce simptomi biti vidljivi....:sta: ::000::

sto stvari izvlacite iz konteksta??? ko je spominjao ljude i lekove??? ili me niste razumeli ili.......brkate babe i zabe! lepo sam napisao da psenica ima bolest ali nije vidljiva golim okom. zbog cega ljudi rade preventivu u psenici??? svako dobro:osmeh:

Nikola i kod mene Ingenio vec izlazi. A vidis kod petra kamo je klas mali a kad je sejan. Moj je sejan 1.11. i nije mi jasno kako ovako poranio. Sta se tu izdesavalo?

Tako je.Pazi baš sam o tome jutros vodio polemiku sa nekima koji još nisu prskali pšenicu a vode se time da im je nikla kasno pa će isto tako kasnije klasati pa ne moraju da žure.Video sam da polemika ne vodi nigde,isključio se iz debate,nasmejao i sklonio.Neka se uče na sopstvenim greškama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh