milovan vrsac
Član
Zurba i trenutak ne paznje i eto stete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova parcela je dobila prvi tretman samo protiv korova. Pratimo situaciju ako bude potrebe spreman je falcon. Psenica je sejena 10.10.2016. Setvena norma 160kg po kj.Lorde jesi isao sam prvim prskanjem i cime? I ja imam jednu parcelu od 2h pod njim pa me zanima koja kombinacija mu odgovara,
Poznata sorta po polijeganju a za regulator ti je kasno ako je tolika.Regulator ne zaustavlja rast u trenu,puno ranije se radi sa njim.
Ej bio su jutros na jutarnjem programu.Kad ti pre klasa psenica?Ova parcela je dobila prvi tretman samo protiv korova. Pratimo situaciju ako bude potrebe spreman je falcon. Psenica je sejena 10.10.2016. Setvena norma 160kg po kj.
Nada poslednja umire.
Zvali su me da kazi da sam bio. Obilazili smo pre par dana psenicu , i lepo mi objasnili klasanje je kada mozes na nekih 5 do 10 cm osetis prvo kolence. E tu je zametak klasa i ta faza se zove klasanje.Ej bio su jutros na jutarnjem programu.Kad ti pre klasa psenica?
Naopako od "srucnjaka", klasanje nije sigurno,vlatanje da,a proces organogeneze i formiranje klasa unutar tkiva nije isto sto i fenofaza klasanja.Zvali su me da kazi da sam bio. Obilazili smo pre par dana psenicu , i lepo mi objasnili klasanje je kada mozes na nekih 5 do 10 cm osetis prvo kolence. E tu je zametak klasa i ta faza se zove klasanje.
Nada poslednja umire.