mindjušar
Član
Dobro si čuo,4kamionke sam uzajmio,i moje 4bile uzvršene,reko av da naranim radničku klasu i da glasam za njega,a ja mu reko brate turčine napasi mi se k...e ko zeka kelerabe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro si čuo,4kamionke sam uzajmio,i moje 4bile uzvršene,reko av da naranim radničku klasu i da glasam za njega,a ja mu reko brate turčine napasi mi se k...e ko zeka kelerabe
Jbg kad si vec udobro s njim sto nisi iznajmio avion za 200 evra pa razbacio vestak ko gospodin a ne ovako.....Dobro si čuo,4kamionke sam uzajmio,i moje 4bile uzvršene,reko av da naranim radničku klasu i da glasam za njega,a ja mu reko brate turčine napasi mi se k...e ko zeka kelerabe
...kiša pada od 15:00Sutra u 15:00kreće kiša .... a mi smo danas prihranili .... sa 220kg/kj SANa ... za prvu ruku
Sada će da se otopi đubrivo svima koji su razbacili i prihranili pšenicu.'oće li to valjati?