zarkovmali
Član
Posalji mi broj na p.p od njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za ovu zadnju recenicu nisam bas siguran da je tako.Vidi stetu sigurno mozes da naplatis ali moras biti uporan ako imate poljocuvare zovi ih da naprave zapisnik ali svaki put i to uz prisustvo lovaca i onda presavijes tabak i morace da ti nadoknade stetu.Kod nas je lik u naselju izasao u dvoriste i vidi nesto zuto pored mu kokosinjca i on pomislio da mu je kao kokoska ostala napolju i uhvati rukom kad ono lisica i izujeda ga za ruku tuzio nas i dobio sud iako smo se mi branili da se to nije desilo u lovistu nego u naselju skoro pa u gradu ali dzabe sada moramo da mu platimo 180000din ostete.I za udes na putu kada udari neko divljac iako ima znak lovacko drustvo placa odstetu tako da i za ovo mora steta biti nadoknadjena.
Bas takoJel to zelenko zamenuo crvendaća?
Amosulfan 150kg/jutru , inace zadovoljan sam kvalitetom prasine skoro da nije bilo
Mislim da sam već postavio snimak od decembra 2016. Rekli su da stavim ogradu https://youtu.be/y43cqjduOtUJel ima neko problem da mu divlje svinje riju zito,jel se moze nekako naplatiti steta ?
A koji zelenko u pitanju,agrotron 85?
Agrotron 106 u fulu, samo nema kozu