talianu
Član
Ovako nešto nema u našem ataru a ni šire, u južnom Banatu sam vide sličnu samo kod Uljme .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slicna situacija i kod mene. Posejana ciklonom oko nove godine. Pocinje tek sada da nice. Nadam se da ce biti nestoEvo njive na kojoj nije nikla psenica, nikla je samo na krajevima. Sejana je 28. novembra.
- - - - - - - - - -
Jos jedna slika
Nadamo se. Ja mislim. Da ce uspeti.
To i meni par ljudi kazu.Koji stariji koji mladji ali,rade vise zemlje.Desi se da se zemlja crni kao kod tebe na slici i cim se nameste temperture ona bukne kao vatra.I na kraju bude tu roda,ne bude rekorda ali roda bude.Da sam na tvom mestu, ne bih je jos dirao. Jos uvek je rano, imaces kada da je izores i posejes kukuruz.
Jedne godine, moji su otisli da prihrane, negde u martu, ona tek pocela da nice, na kraju bio prinos 5,5t po ha.
greska je sto neces bacati sad joj treba baciti i politi regulatorom u punoj dozi onda hvatas rekorde
Pa pocela je da nice. Ova na drugoj slici je sejana 5-10 novembra. Izgleda bolje uzivo nego na slici.Pa ni ova nije mnogo bolja. Ali i moja je ista, imam i kao na prvoj a i kao na drugoj slici. Mada imam nesto i prvoklasne.
Zajecarsko je u pitanju. Ti se izgleda ne razumes u pivo kao u psenicuA "bačeno" i Jagodinsko,a?
Zajecarsko je u pitanju. Ti se izgleda ne razumes u pivo kao u psenicu
Nekad bio expert,a sad pojma nemam o pivima,ne pivim odavnoZajecarsko je u pitanju. Ti se izgleda ne razumes u pivo kao u psenicu