Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj ti nama mnogo nego kazuj za kile vlagu i hektolitar.Ako bude malo,tešićemo te,a ako bude jako puno,nećemo ti verovati.To se podrazumeva.
Pošto mi nećete verovati ovog puta ću prećutati kilažu. Vlaga 14,6 % , hl 81Nemoj ti nama mnogo nego kazuj za kile vlagu i hektolitar.Ako bude malo,tešićemo te,a ako bude jako puno,nećemo ti verovati.To se podrazumeva.
Ovo sam i ja danas uočio pšenice koje su bile ćute počele da se crne a ni one zelenkaste od pre kiše ne izgledaju bog zna šta.Jbg kao i vecina stranih...Bio sam danas u ataru,zita su pocela da crne,nadam se da nece padati neka veca kisa,inace ce bas biti lose..
Ajd ja ću probati da pogodim,4650kg/kjPošto mi nećete verovati ovog puta ću prećutati kilažu. Vlaga 14,6 % , hl 81
Pa druze stari i iskusni nece ni reci prinos,sto da sami sebi obaraju cenu,necitamo samo mi ovaj forum.Videli ljudi posle onih prepirki i pametovanja nekih članova pa sad niko nema petlju da kaže svoje rezultate.Svi kao sutra predaju,nisu bili na merenju,komšija oterao prikolicu...Ako bude dobar rezultat forumaši sa lošijih terena će početi"lako je vama na dobrim zemljama" ako bude loš prinos" nije zemlja za svakoga"...Jedva čekam ove "stare i iskusne forumaše" da vidimo njihov prinos za ponos.Ja kad skinem žito šaljem celu analizu sa sve troškovima.Biće kao u udžbeniku za III godinu fakulteta.
Preko 5 t /kj .