nikola ilic
Član
A mene vecina ljudi u selu ubedjivala da bacam sredstvo zabadava nece biti bolesti,a sada ce ispasti ko nije platio na cupriji platice na kapiji.
Mislis na mostu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A mene vecina ljudi u selu ubedjivala da bacam sredstvo zabadava nece biti bolesti,a sada ce ispasti ko nije platio na cupriji platice na kapiji.
Mislim da ce trebati na pojedinim njivama ili potezima trebati i treci tretman posle ovolike kise.Mora se dobro obilaziti kada se moze uci u polje.
Teško za 25-26 dana.Nema potrebe,prilicno su zdrava ova tretirana u kompletu,a i vrsidba ce za 25-26 dana...U prevodu sledeci ulazak je sa skombajn.
Ne mislim samo na fuzarijozu klaso,to je sada kasno ali za zastitu lista od bolesi da ne dodje do propadanja lista pre vremena.Ja drugi tretman nisam radio upravo po preporuci strucnjaka,sad ti isti kazu da niko nije znao da ce biti ovoliko kise,posle cvetanja kazu da ni nema nekog efekta prskati za fuzarium ,praticu te bele klasi ako ih uopste bude...za sad je dobra,ima nekih buba tripsi(za ove nisam ni znao) ili psenicnih vasi,ne mnogo ali nadje se
jeste,bio je amistarGorane tako je kod mene izgledala pšenica prošle godine nakon tretmana sa Amistarom.Poprskano i sutradan krene onaj Majski potop.Zaštitar reče da su u pitanju stres i Amistarova agresivnost pa sam ga izbacio iz upotrebe da ne dobijem kardiovaskularne tegobe.Bolje sprečiti nego lečiti.