mcbaycow
Član
Ili je isla dobra doza terbutilazina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali i ja sam prskao kukuruz Acetohlor+Terbis pa nemam tih problema,cak psenica modra.![]()
Da li da mu dam jos prihrane KAN-om? I cime da prskam zito od horova?
Jesam orao,tu nisam radio analizu,ali mi je humus prosek oko 3.5,ali kisela zemlja.Ili manja doza terbutilazina,ili ti njiva ima više humusa od 3-3.5,ili si orao! Na lakšim njivama i acetohlor pravi pičvajz,bilo slučajeva pšenica 2013/13,a 2012.sušna bila,pazite čime gde prskate,vodite dnevnik,bilo kakvu evidenciju
Juce odradjena druga prihrana na 5h san-om, 150 kg/ha ukupno baceno 300kg,nadam se da ce joj biti dovoljno.![]()
Jesam orao,tu nisam radio analizu,ali mi je humus prosek oko 3.5,ali kisela zemlja.
Kako se ni malo nije izbokorila?
Od ponedeljka,utorka ulazis u njivu bez sekiracije.Do kad moze da se prska Psenica sa Tezisom,Metmarkom i Secatorom?????? Do zastavicara???? Ako ovo vreme ovako nastavi neznam kako cu da prskam PSenicu!!!!!! Nemogu u njivu a ona je vec DOSTA velika!!!!!! Malo me to brine jos jedna kisa i neznam kad ce moci u njivu...![]()
Sorte su Rapsodija i NS40S. Dobra je zemlja na tom mestu, Radja tu oko 5000kg po ha, u tom delu atara...