mcbaycow
Član
Ili je isla dobra doza terbutilazina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali i ja sam prskao kukuruz Acetohlor+Terbis pa nemam tih problema,cak psenica modra.
Da li da mu dam jos prihrane KAN-om? I cime da prskam zito od horova?
Jesam orao,tu nisam radio analizu,ali mi je humus prosek oko 3.5,ali kisela zemlja.Ili manja doza terbutilazina,ili ti njiva ima više humusa od 3-3.5,ili si orao! Na lakšim njivama i acetohlor pravi pičvajz,bilo slučajeva pšenica 2013/13,a 2012.sušna bila,pazite čime gde prskate,vodite dnevnik,bilo kakvu evidenciju
Juce odradjena druga prihrana na 5h san-om, 150 kg/ha ukupno baceno 300kg,nadam se da ce joj biti dovoljno.
Jesam orao,tu nisam radio analizu,ali mi je humus prosek oko 3.5,ali kisela zemlja.
Kako se ni malo nije izbokorila?
Od ponedeljka,utorka ulazis u njivu bez sekiracije.Do kad moze da se prska Psenica sa Tezisom,Metmarkom i Secatorom?????? Do zastavicara???? Ako ovo vreme ovako nastavi neznam kako cu da prskam PSenicu!!!!!! Nemogu u njivu a ona je vec DOSTA velika!!!!!! Malo me to brine jos jedna kisa i neznam kad ce moci u njivu...
Sorte su Rapsodija i NS40S. Dobra je zemlja na tom mestu, Radja tu oko 5000kg po ha, u tom delu atara...