Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoces reci da si prskao sa ureom i cinilo ti se da je bilo kao da nisi ni prskao?Probao sam prosle godine koncetraciju od 30% nije nista falilo psenici ali nisam video ni razliku u pitanju je bio mini ogled,razmisljam da uradim ponovo sa ureom i ekobosterom.
Ja idem sa FASTAC -omJel idete i sa insekticidima???Danas gledao listovi pšenice sa krajeva već izbušeni ko švajcarski sir.Mislio sam da ću izvući bez insekticida do druge zaštite ali neću.![]()
To ne mora da znaci.Ne zaboravi,da celu zimu kuburimo sa padavinama.Mi nema šanse da uđemo u njive ni sutra,tone zapravo,palo prekjuče 31l ,a trebalo bi prskati i pšenice,i repe i slačice,a ono još kiše u najavi,garant opet kad najviše bude trebala (jul-avgust) neće padati
To ne mora da znaci.Ne zaboravi,da celu zimu kuburimo sa padavinama.
upravo tako,oprskao sam jedan deo i obelezio i pratio,nisam video razliku a da sam bacio po zemlji sigurno bi bilo drugacije.nesto neverujem u tu vrstu prihrane.Hoces reci da si prskao sa ureom i cinilo ti se da je bilo kao da nisi ni prskao?