Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoces reci da si prskao sa ureom i cinilo ti se da je bilo kao da nisi ni prskao?Probao sam prosle godine koncetraciju od 30% nije nista falilo psenici ali nisam video ni razliku u pitanju je bio mini ogled,razmisljam da uradim ponovo sa ureom i ekobosterom.
Ja idem sa FASTAC -omJel idete i sa insekticidima???Danas gledao listovi pšenice sa krajeva već izbušeni ko švajcarski sir.Mislio sam da ću izvući bez insekticida do druge zaštite ali neću.
To ne mora da znaci.Ne zaboravi,da celu zimu kuburimo sa padavinama.Mi nema šanse da uđemo u njive ni sutra,tone zapravo,palo prekjuče 31l ,a trebalo bi prskati i pšenice,i repe i slačice,a ono još kiše u najavi,garant opet kad najviše bude trebala (jul-avgust) neće padati
To ne mora da znaci.Ne zaboravi,da celu zimu kuburimo sa padavinama.
upravo tako,oprskao sam jedan deo i obelezio i pratio,nisam video razliku a da sam bacio po zemlji sigurno bi bilo drugacije.nesto neverujem u tu vrstu prihrane.Hoces reci da si prskao sa ureom i cinilo ti se da je bilo kao da nisi ni prskao?