Zoran Kostović
Član
Napisao je čovek da ima problema sa kamerom i da to nije realna boja.Mozda je povuklo od gorusice? Stvarno zasto je tako zuta, ne verujem da je gladna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napisao je čovek da ima problema sa kamerom i da to nije realna boja.Mozda je povuklo od gorusice? Stvarno zasto je tako zuta, ne verujem da je gladna?
KWS BASMATI
Truya 86... Vecu psenicu nisam video. Kad si je sejao i koja je to psenica? Praticemo te do zetve pa cemo cuti rezultate, bas me interesuje.
- - - - - - - - - -
Sorta je Renesansa,prosle godine sam je prvi put sejao i pokazala mi se odlicno na nasem terenu,inace pored nje sejao sam i Simonidu u nesto manjoj kolicini.I mene je iznenadilo koliko brzo napreduje,pre 2 ned. je dobila prvu prihranu i bila je na svim parcelama duplo manja nego sad.Drugu prihranu planiram krajem meseca.Slika ce biti i kasnije u temi,ako bude teklo sve po planu nadam se lepom prinosu... Edit: sejano je sredinom oktobra.
Danas sam obilazio moje psenice,evo nekih slika: ova njiva jesenas nije valjana pa je niklo saroliko i jos uvek se poznaje,ostale su bile valjane i nicanje je bilo ujednaceno,Licno kod mene,nikad vise bez valjka...visina vlata je negde 12-15cm u svim psenicama(ova je cisto slikana za primer) nekako mi suvise brzo napreduje,razmisljam da primenim regulator rasta.Kakva su vasa misljenja?
Druže ti na toj pšenici već imaš neke živuljke,neke bubašarge
Kan šta drugo , čini mi se da je tamo kod vas uglavnom kisela zemlja . Oćeš li sijati nešto poslije tritikalea jer rano ide u silažu , kukuruz rani možda ili soju ako nije previše kiselo ?