MOMOSARIC
Član
Na slikama od @mindjušara mi djeluje da će "komaron" dati prilično više nego "basmati" .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ima svoj kombajn i sejao svoje seme u plusu velikom,pa kakva god cena bila.Kad bude "tac davn" sa cenom za N.Godinu pitacu ga onda dal mu se isto vata.
Elektroski uredjaj je tako pokazao.Imala je u sebi divljeg ovsa,ali opet mislim da je mnogo.Atmosferska vlaga
...ne se znaje Zare igraNa slikama od @mindjušara mi djeluje da će "komaron" dati prilično više nego "basmati" .
Pa znači li po tebi ko ima kombajn i ostavlja svoje sema da ne treba pustiti pa šta bude. Sada me podsećaš na Kroku.Ako ima svoj kombajn i sejao svoje seme u plusu velikom,pa kakva god cena bila.
Sejmo isključivo stranjske sorte.Ubijaju.
Ne,tu su,po meni ništa od ta tri bez ful doze MODDUSa,tj za moj pojam,ja ih sejati neću,nepada mi napamet da trošim na regulatoreMindjusar jel Moisson manji rastom od Ingenia?
Tu nešto nevalja...rekao bih,još od prvog vagonaSad merili vlagu Ingenia, 15.2% a HL citavih 68. Pre kise je bio 79!
Ja sve svoje imam i nemogu da se pokrijem sa psenicom zadnji put sam je sejao sezone 2010/2011.Ove godine kod nas ko je posolio a imao srece da ga bolest obidje imao je oko 2 tone po lancu ko je ulozio dobro od 2,5-3 tone po lancu mozda maksimalno do 3,5 i bas da je momacki ulozio .Zakup 200 evra sa ovom cenom .Nemogu da se setim cene od 16 dinara koje je tacno godine bila dal 2006,2007 ili 2008.Nazalost kod mene ova kultura nema perspektivu do daljneg ako nemoze da se krece cena oko 200 eura po toni necu ni da je proizvodim vise.Ako ima svoj kombajn i sejao svoje seme u plusu velikom,pa kakva god cena bila.
U valjanoj agrotehnici INGENIO nemože biti tako loš,ili merenje nije adekvatno,treće nemaVagona nije ni bilo, a nece ni biti. Pa ne znam sto bih, da ne kazem koju fiziolsku potrebu uradio ovim pisanjem.