KishRobert
Prijatelj Foruma
Kod nas juce pali prvi otkosi psenice.
Domacinski radjeno,1.klasa nacurelo tek oko 1800kg/kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Simonida pretpostavljam...?Kod nas juce pali prvi otkosi psenice.
Pa to je onda baš domaćinskiKod nas juce pali prvi otkosi psenice.
Ja ti kazem kako je radjeno,a ti laprdaj sta hoces.Pa to je onda baš domaćinski
Kish bar meni odgovori,ja sam te ozbiljno pitao...a za dopunu od North ARMY...hm,kod nas ima takvih slucajeva,kad se vidi da nece valjati,onda daj enormne kolicine djubra,prihrane...Ja ti kazem kako je radjeno,a ti laprdaj sta hoces.
Veruj mi da neznam.Predpostavljam da je ona.Kish bar meni odgovori,ja sam te ozbiljno pitao...a za dopunu od North ARMY...hm,kod nas ima takvih slucajeva,kad se vidi da nece valjati,onda daj enormne kolicine djubra,prihrane...
Nelaprdam i ne zezam,ali domaćinski rad mora da se odrazi na prinos,neke stvari se mogu preskočiti (oranje,predsetvena priprema ),ali ova godina je takva da se sve mora obilaziti sa punom pažnjom,i reagovati na vreme na sve izazove! Nemoš ni ti da piješ kad si gladan,i da jedeš kad si žedan,nego sve mora kako Bog zapovedaJa ti kazem kako je radjeno,a ti laprdaj sta hoces.
Xe al ima da se iznenadite kad udjete kombajnima u njive,2013-tu ima da zapisete u Crkveni kalendar po prinosu.
Mnogi nisu ni svesni sta nas ceka...
Mnogi nisu ni svesni sta nas ceka...