De javi kako je prosao taj Mojsije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
De javi kako je prosao taj Mojsije.
Možda se i predomislim ,mada čekam vagu pa da vidim za sada je na poslednjem mestu ,jutros u prolazu malo pročešljao po parceli.Ajde slikaj taj talas baš me interesuje ,do sada nisam ni znao a ni čuo da PKB ima pšenicu.Kod nas to niti ko donosi niti ko seje. Balaton je dobio drugu i poslednju šansu ove godine.
Uzmeš dipi toner i prepršćeš strana bela smeća u crvenu boju,ili kupi crvene naočare za sunceŠto volim da vidim crvena zrna,a ne ona strana bela smeća.
Imaš li informaciju kolika je zapremina te kofice u kojoj mjeriš?kupio sam onaj instrument tj vagu sto meri hektolitar i vlagu psenice i ostalih zitarica zanima me ako neko zna kako da pretvorim u hektolitar posto meni kada napunim onu koficu pise naprimer 200grama tazina sigurno ima nesto sto se deli stim i dobijes hektolitarsku tezinu neznam gde da postavim to pitanje u neku temu pa da ne otvaram temu inace nemam upustvo jer sam ga narucio iz kine posto ovde kod nas ne razumeju se u pare pa traze od 350 evra pa navise inace juce sam testirao psenicu na njemu i vlagu pokazuje tacno kao i instrument u mlinu koji je drug platio par hiljada evra