Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mislite realno za koliko dana ce da pocne zetva Psenice??? Danas malo obilazio atar i nekako mi se idalje cine zelene,sem neke koje mogu da se oru vec tu roda nece ni biti..
Jecam sam danas obilazio i mislim da za 10 dana moze da se vrse neke parcele... Samo mu treba sunca sad i za 10 dana krece zetva 100%...
Ciro, kakve su psenice kod tebe, mislim na one koje su prezivele poplavu?
Pa bre one kao da nesto guraju klas ali sta znam... Imam jednu parcelu od 2.5h koja je bila pod vodom (preko klasa) i za sad je ok... Videcemo sta ce biti kad udje kombajn (sem prasine)....
Nije totalna steta ali bice stete siguran sam...
Evo te parcele ali slikana pre nedelju dana od prilike... Sad je stanje slicno..
Bice to sve ok, za svaki slucaj pripremi neku masku za disajne organe, zlu ne trebalo.
Definitivno treda da bude +30 da sto pre sazri taj jecam!!! A najvise volim da pocne zetva jecma ranije imam vise fore da pokosim sve!!!!! A sad ce sve na jedanput!!!