Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kolko kg si osigurao i kolko si platio po h?Ja osigurao danas od grada,požara,udara groma,i oluje
U kom si osiguranju?Ja sam i ove godine osigurao u DDOR-u,do sad su bili ok.Sto se tice osiguranja od oluje zavisi kojom snagom duva,nece uvek da priznaju stetu.Ja osigurao danas od grada,požara,udara groma,i oluje
Tako nekako,neznam bas ni ja najbolje od koliko m/s mora da duva da bi obuhvatalo osiguranje.Takođe danas bio po polise koje su ugovorene pre desetak dana I nema opcija "oluja" baš sam popi**o. Delta G je u pitanju. Minđušar koliko je cena za oluju jel koliko znam standardni paket je grad,grom I požar.
- - - - - - - - - -
Dragane koliko sam ja upućen u oluju priznaju samo ako zvaničnici u hid.met objave I to mora biti 17 ili 18 m/s da duva.
Mora da duva vetar vise od 17 m/s da bi osiguranje priznalo stetu.Tako nekako,neznam bas ni ja najbolje od koliko m/s mora da duva da bi obuhvatalo osiguranje.
uzmi od nekog prskalicu ko moze da digne grane vislje,koju prskalicu imasHteo sam da prskam psenicu protiv rdje juce. Medjutim ona je velika mnogo i ne mogu da je prskam. Grane idu ispod klasa, i sklapaju se same. Grane sam skroz podigao. Da li neko ima ideju sta da radim?
Takođe danas bio po polise koje su ugovorene pre desetak dana I nema opcija "oluja" baš sam popi**o. Delta G je u pitanju. Minđušar koliko je cena za oluju jel koliko znam standardni paket je grad,grom I požar.
- - - - - - - - - -
Dragane koliko sam ja upućen u oluju priznaju samo ako zvaničnici u hid.met objave I to mora biti 17 ili 18 m/s da duva.