Da ali nemaš parcele za preoravanje što mnogo znači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napisao sam da je to slika posle prvog poplavnog talasa, danas sam tamo bio i slikao, ali ne bih da kvarim temu. Pošto mi se čini da mi ne verujete, postaviću sliku kako to danas izgleda. Cenim Vaše znanje, iskustvo, praktičan rad i sve ono što je iz toga nastalo. Lajkujem svaki Vaš post ili sliku za koje smatram da to zaslužuju. Zato Vas molim da i Vi poštujete ono što ja ili druge kolege rade.
Isto i kod nas poneki zezaju,ali kazem da je neka druga i nema problema,nemaju oni veze s mozakhttp://www.polj.savetodavstvo.vojvodina.gov.rs/sites/default/files/AS_Pancevo_2014.pdf
- - - - - - - - - -
kod nas mlinovi nece da primaju apac,kazu da je to stocna psenica..
Kod nas u mlinu se mere proteini i gluteni na prijemu i ne pita te koja je sorta.Kaze ti ili cekaj(ako su rezultati ok) u red ili hvala ne treba nam.Isto i kod nas poneki zezaju,ali kazem da je neka druga i nema problema,nemaju oni veze s mozak
E sad me mnogo pitas,aj ako budem pronasao papire napisacu ti.Mislim da ima u temi psenica 2012\13 jedna slika sa rezultatima iz tog mlina,sacu da pogledam.I koji su bili proteini kod tebe prošle godine na tvojim sortama???
Ja mislim da ove godiine nece biti kao prosle da vracaju ljude...bice davaj davaj
Ma kakvi,tek ce sad da bude vracanja,jer se njima ne isplati ni da radi ako ima losu psenicu.Ja mislim da ove godiine nece biti kao prosle da vracaju ljude...bice davaj davaj
Nebi bio toliko siguran,bojim se da će ova godina biti prelomna,baš iz poznatih razloga
Zorane ja to nebi dirao !!!
Ne znam sta reci? Mislis li da ce ova psenica da se povrati? Isuvise je pozutela, ja sam suprotnog misljenja.