Stanislav
Član
I da rodi 40 meteri jos bices najpametniji u selu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
od đubriva NPK razbacano 3x 0-0-0 a od prihrane 50kg po kj uree predsetveno, setvena norma 150kg po kj tavankuše, sorta zvezdana i povaljano glatkim valjkom.
Dobro jutro kolega,ma moram malo da se salim,toliko muke i sr...nja oko nas, pa bar ovde da se nasalim,nemoj zameriti...,isto ona rodi sa 100kg map-a i bez njega u toj koliciniStanislave na proleć će dobiti dobru prihranu (n-min metoda) a prinos nemora da znači da će biti manji, unosim godinama osnovno đubrivo tako da moja zemlja nije baš posna (radim analize zemljišta) tako da jednu godinu i ako nebude osnovnog đubreta neće biti smak sveta, nedam im 4500-6000din za 100kg, kad cene naših proizvoda budu bolje ili oni još spuste cenu đubriva onda ćemo videti, mogu ja i naproleć razbacati osnovno đubrivo (fosfor i kalijum je uvek tu, što iskoristi iskoristi resto za sledeću sezonu) bogme digitron se neladi, više ja volim sebe neg nji.
Kod mene ljudi masovno počeli da spremaju i seju. Juče posejano nekoliko hektara u selu.
Po meni još je rano... Čini mi se nekako najbolje izmedju 10. i 20. oktobra.
Ovo je tabela za prošlu godinu ali sve je to istoKolika je setvena norma psenice Pobeda po hektaru?
A za tri dana neće biti rano?