Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su mozda neka vrsta vasi ili grinja treba pogledati pod lupom od njih zute donji listovi Fastac resavaNemam sliku,bio sam pre neki dan na njivi nosio stajnjak i malo prosetao zitu,pojavljuju se pruge dugacke po listovima zuckaste boje,ne razumem se koja je to bolest,ovih dana cu odneti kod zastitara da pogleda i da mi kaze cim da prskam.
sta moze da joj smeta jaka je ona,sad kad joj dodje sunce ode onaKaze mi drugar, jutros kad je krenuo na posao , oko 6, u Tomasevcu je bilo -5. Treba li biti zabrinut za psenicu? Ok, znam kad vegetacija miruje da nije problem, ali su sada psenice poprilicno "aktivne". Plus je bila golomrazica.
Ja od jutros nevidim moja žita ,poplavio ih Ibar.sada mogu u pšenici da
U pitanju je prugasti zitni buvac,izgriza lisni parenhim u vidu uskih pruga...Nemam sliku,bio sam pre neki dan na njivi nosio stajnjak i malo prosetao zitu,pojavljuju se pruge dugacke po listovima zuckaste boje,ne razumem se koja je to bolest,ovih dana cu odneti kod zastitara da pogleda i da mi kaze cim da prskam.