Dragan brestovac
Član
Svuda lepa psenica .A makedonci udarili zabranu na uvoz nase psenice ,otkrili neke teske metale u nju da nije od ove nase mehanizacije ,da je uleteo neki samleven traktor ili konbaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jesami jasam kasno sejao oko 10 novembra.Poznao sam i tvoju da jekasnije sejana malko su redje,ja sam isao sa oko 140 kg po kj apacha.Koliko si ti išao?Kod nas nije nista valjak vadio napolje. Sinoc je pocela neka kisica, pa je brat zao da javi da malo kida i lepi ih na valjak, ali tero je tako svega 1 jutro, da zavrsi jedan potez.
Jesi i ti kasno posejao kao i mi ( pocetak novembra)
Arlequin je golo govn.
Arlequin je golo govn.
Ja sam se uverio prošle godine.Hektolitar od 62 do 68.Milina božija.
Nije, munuo sam mu dok je jos spavao
ja sam prosle godine imao eurofit,nikao jeko zna kad februara,jako bio redakjos sam hteo da presejem ,kasnije se strasno izbokorio i zgusnuo tako da sam na kraju imao oko 33 do 35 po kj,i bio zadovoljan.I mi cemo se izgleda u to uveriti, ali na tezi nacin, nije bilo nekog izbora, pa smo uzeli ga. Kakav je andino ili ako neko zna kakav je eurofit