Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svako kod nas ko je kasnije posejao pozutela psenica. Nikakva bolest, vec oprnjio mraz.
Moje misljenje je da je to reakcija na mraz, ali ne reaguju sve jednako. Na istoj parceli mi je ponestalo NS semena i dalje sam nastavio sa Apacem. Tacno se vidi dokle je koje seme posejano. Ista predsetvena priprema a na Apacu ima tih pozutelih listova. Setva obavljena u optimalnom roku 09.10.2012.a šta je žutilo?
Nece mu biti malo jer si naveo 100kg/h. Koliko sam primetio ovde svi bacamo tu istu kolicinu ali po kj. Ili si radio analizu pa su ti tako preporucili.pozdrav.....moja psenica je u solidnom stanju bacili smo 250kg fertila 9x15x15 pred setvu i sada pre ove kise 100kg ureje po hektaru primetio sam i ja zutilo na jednoj parceli ali nista alarmantno videcemo sta ce biti posle djubrenja, jos u planu 100kg\h kan-a i to mu je sto mu je....inace seme je kws farineli 200kg/h