nesto2
Član
Totalno u pravu.Nema psenice bez osnovnog djubrenja.
To je isto i moj matori rekao pre neki dan a do tada mislio da sam lud što bacam nešto osim prehrane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Totalno u pravu.Nema psenice bez osnovnog djubrenja.
Nema psenice bez osnovnog djubrenja.
Jesenas si bacio 250 kg/ha 9/15/15, tj oko 22 kg/ha cistog azota. Sad si bacio 100 kh/ha UREE, tj oko 46 kg/ha azota. Po nekom opste prihvacenom empirijskom pravilu, trebas baciti oko 120 kg/ha cistog azota. Bacio si oko 70. To znaci da ti fali jos oko 50. Po meni nemoj ici s manje od 200 kg/ha KAN-a.znaci da se ne zaludjujem sa prihranom preko lista, bolje da dodam po jos jedan dzak KAN-a odnosno po 150kg/h
Nije to lose,ali sad ocekivati 5tona po ha je malo nezahvalno.ljudi sta mislite dal cu da imam prinos od 5 tona po ha. bacio sam 300 kila zaoravanje i bacio bi sad 200 kila kan.nemam vise da mu bacim?
Jesenas si bacio 250 kg/ha 9/15/15, tj oko 22 kg/ha cistog azota. Sad si bacio 100 kh/ha UREE, tj oko 46 kg/ha azota. Po nekom opste prihvacenom empirijskom pravilu, trebas baciti oko 120 kg/ha cistog azota. Bacio si oko 70. To znaci da ti fali jos oko 50. Po meni nemoj ici s manje od 200 kg/ha KAN-a.
Sta mislite da se u isto vreme baci urea i san, i to za najkasnije 15-ak dana.
Sta mislite da se u isto vreme baci urea i san, i to za najkasnije 15-ak dana.
Nije to lose,ali sad ocekivati 5tona po ha je malo nezahvalno.
Sta ako to zito bude odlicno i na momenat se nebo naoblaci i izruci se led i ode sve u .....
Sta onda?