Pšenica 2012/2013

Koliko planirate posejati pšenice na jesen?

• Isto kao ove godine

Glasovi: 74 37,9%
  • 50% manje

Glasovi: 14 7,2%
  • 50% više

Glasovi: 40 20,5%
  • 100% više

Glasovi: 31 15,9%
  • 100% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 10% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 20% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • 30% manje

Glasovi: 5 2,6%
  • 40% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • ništa

Glasovi: 17 8,7%

• Ukupno glasača
    195
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uglavnom zanimljivo ,i Stobom i Draganom.Bio sam se zabrino u jenom momentu ,sve zanimljivi likovi odoše u banovinu a ostaše sve neki teoretičari ,pa sam rešio krenuti u selo ili gledati TV ali stanje se popravlja...:haha:Puno smo ga OFF -irali ,metla već zamahuje..

Ne ulazimo u tvoje privatne stvari , ali da si promijenio i nick i lokaciju nebi bio nikakav problem za starije članove , poznali bi te nakon par postova . :haha:

Evo i moje psenice:
slika1127.jpg

Pred usev parlog od 20 godina, agrotehnika:eek:ranje,tanjiranje,razbacivanje semena ciklonom zatim drljanje. Sorta je tavanusa,ambarusa,kako je vec ko zove,druga reprodukcija "Renesanse". setvena norma 3kg semena po aru, posejana 2.11,nije jos 100% ozelenela ali polako izbija svako baceno seme, uslovi za nicanje vise nego idealni. Parcela orana za kukuruz ali sam zbog ovako lepog vremena ipak odlucio da posejem psenicu da bi strnjiste posle zetve tretirao totalnim herbicidima jer parcela nije radjena 20 godina.

Danas sam obisao ovu moju tavanusu-ambarusu popravila se u odnosu na pre dva meseca:
slika1180.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh