Pšenica 2012/2013

Koliko planirate posejati pšenice na jesen?

• Isto kao ove godine

Glasovi: 74 37,9%
  • 50% manje

Glasovi: 14 7,2%
  • 50% više

Glasovi: 40 20,5%
  • 100% više

Glasovi: 31 15,9%
  • 100% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 10% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 20% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • 30% manje

Glasovi: 5 2,6%
  • 40% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • ništa

Glasovi: 17 8,7%

• Ukupno glasača
    195
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još nema nikakvih posledica zbog veličine i jakog bokorenja.Mislim da je i jarovizacija pretekla kako treba.Izgleda da se i sa kanom treba biti opezan.Ova je dobila 350 kg 15-15-15.
rvya0g.jpg

Evo i moje psenice kako sad izgleda, dobila je malo od mraza ali mislim da ce biti ok.

img2454.jpg

Danas mi na faxu jedan profesor prica kako imaju problem sa rano posejanim psenicama da su vec presle iz vegetativne u generativnu fazu,kaze kao nemoguca misija pa su slikali i istrazuju sad.

Da, na njega mislim. Znam da je bio banovan. Setio sam se njega jer sam imao neke ideje, pa mi ostalo u u secanju da je on kasnije sejao.

Spasoje , tvoja slika kao da gledam moju pšenicu prošle godine. Stalno je išla nekako korak ispred i nije bilo problema sve do kasnog mraza krajem maja a ona je već bila klasala , te ju je sasjeko. Doduše tako kasno mraz se rijetko dešava i drugih problema za tako naprednu pšenicu nebi trebalo biti.

P.S , kad pomenuste mindjušara ,u kojoj temi bi se moglo postaviti pitanje i predlog za ukidanje obaveznog postavljanja tačne lokacije , a u vezi privatnosti i sl ?

P.S , kad pomenuste mindjušara ,u kojoj temi bi se moglo postaviti pitanje i predlog za ukidanje obaveznog postavljanja tačne lokacije , a u vezi privatnosti i sl ?
Pravila su tu i ona kao takva se moraju postovati.
A i iskreno,sta mu je to trebalo?
Do juce je ima u potpisu lokacije Budisava,a od sutra nesto drugo...

Mnoge od nas nekad zasvrbi jezik (prsti) da kažemo nešto što mislimo ali odustanemo zato što se tačno zna ko smo i odakle . Sami smo stavili svoje podatke ali možda bi se i predomislili i promijenili da možemo , internet je čudo i svakavi likovi se motaju tu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh