Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo ni google nezna prevestiInsentia mater arogantiare est.Sapienti sat.
Est melius Kan aut UREA, id est quaestio?![]()
(1)OVo apsolutno nije tačno.... jer da nije nauke poljoprivreda ne bi bila na ovom nivou na kom je sada...verovatno bi se i dalje radilo sa volovima i konjima.(1)Nauka kaže jedno a praksa nešto sasvim drugo. (2)Prošle godine pšenicu koja se izbokorila pre ona 2 famozna dana sa -20 i kusur mraz nije dotakao a mladu je spalio sve do jedne da je nakon topljenja snega svaka parcela bila prazna kao da ništa nije posejano.To je bilo iskustvo za direktan infarkt a ne neku studiju o preživljavanju golomrazice.
Platice sve,i meni su pre 2-3 god platili kad su gazili jedino sto ti ostaju te rupe.Kad nekog oce onda ga oce, naftasi mi ni jednu njivu nisu obisli na kojoj je psenica, zlo su napravili a na nekim njivama ce tek da gaze. Sve njive gde je oranje su zaobisli a zato psenicu urnisu i to gaze kad je otkravilo, na jednoj njivi mi se ukrstaju dve putanje na sred a na drugoj je kanal duz cele njive pa ce tu da mi gaze uz kanal jer kroz njega ne mogu pa onda jos i popreko. Poludecu![]()