Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo ni google nezna prevestiInsentia mater arogantiare est.Sapienti sat.
Est melius Kan aut UREA, id est quaestio?
(1)OVo apsolutno nije tačno.... jer da nije nauke poljoprivreda ne bi bila na ovom nivou na kom je sada...verovatno bi se i dalje radilo sa volovima i konjima.(1)Nauka kaže jedno a praksa nešto sasvim drugo. (2)Prošle godine pšenicu koja se izbokorila pre ona 2 famozna dana sa -20 i kusur mraz nije dotakao a mladu je spalio sve do jedne da je nakon topljenja snega svaka parcela bila prazna kao da ništa nije posejano.To je bilo iskustvo za direktan infarkt a ne neku studiju o preživljavanju golomrazice.
Platice sve,i meni su pre 2-3 god platili kad su gazili jedino sto ti ostaju te rupe.Kad nekog oce onda ga oce, naftasi mi ni jednu njivu nisu obisli na kojoj je psenica, zlo su napravili a na nekim njivama ce tek da gaze. Sve njive gde je oranje su zaobisli a zato psenicu urnisu i to gaze kad je otkravilo, na jednoj njivi mi se ukrstaju dve putanje na sred a na drugoj je kanal duz cele njive pa ce tu da mi gaze uz kanal jer kroz njega ne mogu pa onda jos i popreko. Poludecu