Dragan18
Član
minimalno 300 litara mu treba.... x 160 din = 48000 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao prvo svaka čast! Odmah pucati na 30kj.... Kao drugo zamolio bih te da nas opskrbljuješ sa slikama,redovno! A verujem da nisam jedini koji želi da prati sve od A do Ž. Dal ćeš ostati u ovoj temi ili otvoriti novu,kako hoćeš tj možeš. Samo nas obaveštavaj. Evo ima jedna tema u kojoj je bar po meni veoma hrabar čovek na sličan način posejao pšenicu. Veoma hrabar jer je sejao sa imt-ovom sejalicom. Samo šteta što nije bilo više slika..... http://poljoinfo.com/showthread.php?695-Ušteda-ludost-ili-lenjostprekosutra sejem psenicu direktno u neoranu zemlju,doduse upaljena kukuruzoivina.setva sejalicom gaspardo dp 400.prvi put se radi u selu tako nesto i svi mi vicu tanjiraj ,ori itd.Cale me ne ppodrzava i malo se plasim kako ce to da rodi u odnosu na druge useve gde se tanjira i ore...Dajte mi neku rec podrske......u pitanju je negde oko 30 kj
Što pre i sa što težim glatkim,ili još bolje kembridž valjkom
Malo košta a PUNO ZNAČI
Kad smo već kod valjaka čujem da je u nedelju ili ponedeljak otišao za Budisavu jedan glatki valjak iz Kikinde, od majstora što je i moj valjak napravio. Jesi li ga video? Karmin-crvene je boje, trodelni, sklopivi sa čekrkom.
Kolega je uzeo,nisam video,ali kako mi je opisano,nije loše,ali ja necenim glatki valjak,pa jebi gaKad smo već kod valjaka čujem da je u nedelju ili ponedeljak otišao za Budisavu jedan glatki valjak iz Kikinde, od majstora što je i moj valjak napravio. Jesi li ga video? Karmin-crvene je boje, trodelni, sklopivi sa čekrkom.