Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja radim direktno u suncokret i pšenicu,bolje je kada se malo zagrebe lakše i za traktor i za vozača . Problem su žetveni ostaci recimo gde je prošao kombajn posle suncokreta hoće da nakupi šešire pa se malo cimaš .Ali meni više odgovara direktno.U kukuruz neće direktno previše ostataka.Žito ne nakuplja ali ostaje puno ostataka na površini pa sam odustao ostavio samo jednu parcelu za probu ali mislim da neće biti problema za pšenicu.Jeste probali negde bas direktno kako ide (jbg to je svrha roto drljace)
mešaju se dve stvari... rotodrljača i rotogruber...odatle dolazi i zbunjenost medj ljudima.Ko kaže da je svrha roto drljače direktna sjetva?
Gruber koji se okrece , roto= nesto se okrece + gruberA šta je sad pa rotogruber,sveca mu njegovoga
Ondak je i moj gruger roto,jer ga na kraju uvek okrenem,sa sve traktoromGruber koji se okrece , roto= nesto se okrece + gruber
Mislis roto-traktorom.Ondak je i moj gruger roto,jer ga na kraju uvek okrenem,sa sve traktorom
mešaju se dve stvari... rotodrljača i rotogruber...odatle dolazi i zbunjenost medj ljudima.
MOMOSARIC pa to je freeza jbt