milos539
Član
Jako mnogo.
50 posto roda moze da umanji, bar tako izgleda
- - - - - - - - - -
i hoce prinose 3 t kj... ima i kod mene takvih, kod nas se krece od 4 do 5 tona po hektaru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jako mnogo.
Ciro znas i sam,neprskaju zato sto se sve melje za stoku i u jarmu.Isti slucaj je i kod mene sto se psenice tice,fala bogu kukuruz mi je dobro nikao.Kod mene svi kukaju da ce da prestanu da seju Kukuruz jer njive ocajno izgledaju pola nije niklo a gde je niklo korova koliko hoces... Ja sam medju ovima sto je slabo niko... Svi kazu kod Psenice najmanji posao e sad ko ce ga znati... Tako bar kod mene u selu svi pricaju... Da li mi verujete da kod mene ima 50% koji jos uvek ni jedne godine nisu prskali Psenicu... Samo poseju bace vestak i cekaju Zetvu..
Ciro znas i sam,neprskaju zato sto se sve melje za stoku i u jarmu.
Nisi me razumeo,nekazem da prskano zito nevalja,nego nebacaju pare da prskaju jer nije bitno dal ce imati malo trave ili ne,dok kad prodajes u silose normalno da je bolja da je cistija.Po ovome ispada da je za stoku opasno da se prska a ovo što ide u mlinove za pekarsku industriju - nije opasno.
Evo ja sam voljan bez ikakve nadoknade da ti cuvam njivu od d.svinja!Лкл {{
Po ovome ispada da je za stoku opasno da se prska a ovo što ide u mlinove za pekarsku industriju - nije opasno.
Nisi me razumeo,nekazem da prskano zito nevalja,nego nebacaju pare da prskaju jer nije bitno dal ce imati malo trave ili ne,dok kad prodajes u silose normalno da je bolja da je cistija.