Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od hleba nema ni slovo H,sve su to sami aditivi i poboljšivači ukusa i zamene za lepak kojeg nema u brašnuNa zalost naj efikasniji nacin pritiska . Pitanje sta je otrovnije par klasova fuzarijuma ili par litara hemije preko njih ? Naravno kada udje psenica u mlin tretirana je jos minimum 3 puta pored ovoga proizvodnog i retko se postuje karenca . Sta imamo na kraju od hleba ?
Imam jednu njivu gde mi je najbolja psenica i sad je od jednom pocela da zuti odozgo po koji list, sta to moze da bude
Ovoga puta,nas deo Banata je dobio mnogo vise kise nego ostatak.Čudno mi je da je odozgo. Da je ranije, ja bih to pripisao mrazu. Nisam stručan po tom pitanju, ali po nekoj logici, trebalo bi da gljivična oboljenja počinju negde pri tlu jer je tu najmanja osunčanost i provetrenost, ali u svakom slučaju gljivična oboljenja i idu na bujniji usev opet iz tog razloga što je manje osunčan i provetren.
Ja sam te probleme imao još početkom meseca. Rana setva je u pitanju, odnosno u prvoj trećini optimalnog roka.
Provozao sam se juče 2x kroz Banatsko Karađorđevo i primetio sam da žita zaista kasne izvesno vreme za našim, a deli nas svega pola sata vožnje. Valjda su ta žita sejana pretežno na kukuruzištima pa se nije stiglo ranije. Sa druge strane, još pola sata vožnje južnije, tamo oko Sečnja i dalje već niču kukuruz i suncokret dok je kod nas i kod vas još uvek setva u toku.
Na zalost naj efikasniji nacin pritiska . Pitanje sta je otrovnije par klasova fuzarijuma ili par litara hemije preko njih ? Naravno kada udje psenica u mlin tretirana je jos minimum 3 puta pored ovoga proizvodnog i retko se postuje karenca . Sta imamo na kraju od hleba ?