Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i mene to zanima jer hocu prekosutra da odradim folijarnu slavol , sekator i falkon. ako neko zna unapred zahvaljujemDa li se Slavol moze mesati sa herbicidima i fungicidima?
kad ga psenica usvoji preko lista bolje iskoriscava azot koji je u zemji a usled suse ga nije iskoristila . upoznat si da je kod mene bila susa a i sad kad citam da je ponegde u aprilu palo i 100l mozes razumeti moju nervozu jer smo mi dobili 15. konkretno treba da pogura psenicu da brze usvoji azota mene zanima , pošto su davno neki zaključili da je slavol dobar preparat , i ja sam ga koristio na sjemenu i slažem se , dalje .. (nisam baš stručan ali..) .. to su usuštini neke bakterije , kojih može faliti u zemljištu a pomažu kod razgradnje azota i sl. To je u redu , nanijeti te bakterije na sjeme , paziti da nije star proizvod , da su bakterije žive ,čak neko reče nanositi u mraku , i to je u redu .I na zapadu neki koriste slične preparate , i istraživanja su pokazala efikasnost , manje ili više.
Ali prosipati to po listu , e to mi nije jasno kakvog to efekta ima?
i mene to zanima jer hocu prekosutra da odradim folijarnu slavol , sekator i falkon. ako neko zna unapred zahvaljujem
Da li jos uvek moze da se prihrani psenica ureom rastopljenom u prskalici i ako moze u kojoj kolicini?