A
Antonio_JD
Guest
Mi smo danas nekih 5 jutara spremili i posijali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako samo sa rd?a oranje pre toga? to se ne racuna?Licno mislim da je sa samom rd cisto gubljenje vremena,i nafte,kazem samom posto ne mislim na rd+sejalica e to je je vec usteda i lepo odradjen posao....ako gresim neka me neko ispravi i neka navede zasto je bolje sa rd..Da tebe pitam. Mislio sam da su to brazdice od nagaznih tockova sigma sejalice ili neke druge. Znaci prolaz je samo sa rd. Lepo,lepo!
Molim te za neki kontakt za pištolj.
GUMOTEHNIKAMolim te za neki kontakt za pištolj.
A kako da stavim svoju sijačicu na hidrolift. Ima 750 kg i još ide 750 kg sjemena u nju. Kako ću vuć, a i lakše mi manevrirat samom RD sve lijepo obradim i to je to.kako samo sa rd?a oranje pre toga? to se ne racuna?Licno mislim da je sa samom rd cisto gubljenje vremena,i nafte,kazem samom posto ne mislim na rd+sejalica e to je je vec usteda i lepo odradjen posao....ako gresim neka me neko ispravi i neka navede zasto je bolje sa rd..
Izvini drugar doslo je do nesporazuma. Mislio sam da je radio sa necim ispred+sejalica ali je samo rd,pa sam zato tako i napisao. Samo rd. Ali se to moze shvatiti i drugacije a to tek sad vidim kad sam procitao tvoj post. Tako da se racuna i oranje.kako samo sa rd?a oranje pre toga? to se ne racuna?Licno mislim da je sa samom rd cisto gubljenje vremena,i nafte,kazem samom posto ne mislim na rd+sejalica e to je je vec usteda i lepo odradjen posao....ako gresim neka me neko ispravi i neka navede zasto je bolje sa rd..
Ja sam se samo nadovezao na tvoj post...po meni je rd+sejalica odlicna kombinacija,ali opet kazem sama rd je cisto bacanje para i trosenje vremena,zar nije tako?Izvini drugar doslo je do nesporazuma. Mislio sam da je radio sa necim ispred+sejalica ali je samo rd,pa sam zato tako i napisao. Samo rd. Ali se to moze shvatiti i drugacije a to tek sad vidim kad sam procitao tvoj post. Tako da se racuna i oranje.
Jedno pitanje dali kada potrošiš od navedenih 750 kg. semena jedno 50 kg. dali staješ i dopunjuješ sejalicu za tih 50 kg. pa nastavljaš dalje da nebi bilo manje od 750 kg, i koliko vidim JD ti nije mali pa zar on nemože nositi a pogotovu vući taj stroj zajedno - ja sa 130 ks. i 3 m. u kompletu vučem bez problema - da napomenem RD SIKMA i sejalica AMAZONE koliko kg. ima neznam ali u sejalicu staje oko 350 kg. semena.A kako da stavim svoju sijačicu na hidrolift. Ima 750 kg i još ide 750 kg sjemena u nju. Kako ću vuć, a i lakše mi manevrirat samom RD sve lijepo obradim i to je to.
Jeste dobra kombinacija,samo sto sam ja mislio da je mozda kombinacija kembridzi+sejalica ili mozda nesto slicno. A pravo da ti kazem na rd sam i zaboravio,pa sam zato napisao samo rd sto se drukcije protumacilo. A da je sama rd bacanje para jeste ako imas uslova da je kombinujes sa sejalicom. Sta meni vredi da kupim rd nakacim sejalicu kad nemam cime da nosim. Ustvari imam ali je u datom momentu taj traktor zauzet.Ja sam se samo nadovezao na tvoj post...po meni je rd+sejalica odlicna kombinacija,ali opet kazem sama rd je cisto bacanje para i trosenje vremena,zar nije tako?
Mozda bode 25 KM. po dunumu jer je izborna i godina ali uslovi su ( naj manje 20 dunuma, racun od semena i djubriva , registrovano zemljiste i parclele,pa sam cuo da ce na proljece komisija navodno utrdjivati stanje useva tj dali si primenio sve agroteh. mere. ) Onaj ko nije navdnoU mom kraju je posijano pšenice kao nikad, izgleda da država daje neki podsticaj pa ljudi navalili da siju. Pitam se samo gdje misle da siju kukuruz, po pšenicom je posijano najmanje 70% parcela?