Mačvanin 82
Član
i ja sam poslušao savet prijatelja pa otkada kembridž valjkom predjem preko posejane pšenice i soje mislim da su rezultati dosta bolji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo je moj kembridžTrbelo bi ste biti malo precizniji u iznošenju vašeg mišljenja jer može doći do zabune, u proleće vi idete sa kembridž valjkom ako sam dobro svatio ima dosta rezona da je dobro a šta sa parcelama kao vaše koje su ravne dali i tu nema tokiki efekat ravnog valjka, i još nešto ako može slika koji valjak imate jer nije svaki kembridž isti mislim što se tiče radnih organa.
I što onda nisam u pravu?@mindusar nisi u pravu.
kod nas kazu da i žena prvo mora da se zgazi (pritisne) pa posle da rodi. pa tako i kod pšenice
@Dusko58
Jos niste posejali?
objasnite nam kako to drljača mislite da ima bolji efekat i kako to da kembridž valjak počupa dosta biljaka .I kembridž valjak i drljača imaju kontra-efekat na mlade biljke pšenice u proleće-To ja kažem.A vi nama po mogućnosti objasnite kako to kembridž počupa a drljača ima bolji efekat na biljke pšenice?Не бих да се мешам, али можда би бољи термин био притисак, него потисак?!
Иначе, слажем се са ваљањем глатким ваљком, у пролеће. Мислим да дрљача има бољи ефекат од комбинованих ваљака (''кембриџа''), који би у раду почупали доста биљака.