KishRobert
Prijatelj Foruma
Kako god,nista bez torpeda!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam skinuo 2 lanca ns40s i jako me iznenadilo.9000kg 14.2%vlaga i 83.7 hl ja sam jako zadovoljan neka svake godine tako da rodi svima.
Kod nas je NS 40S ove godine apsolutni rekorder,ja ga ove godine nažalost nisam imao al jedan drugar je preključe pokosio nešto malo jače od 2kj i vaga je pokazala 11300 kg!! Neverovatnih 5200kg po jednom kj.ima malo loma jel ?
zavisi i koliki je hektar...tu je oko hektar a ono 1.2ha
najviše mi se sviđa NS 40 i ona će na jesen biti na mojim njivama,moja renesansa se nije baš proslavila ali nisam ni završio sve ,videćemo na kraju
Kod nas je NS 40S ove godine apsolutni rekorder,ja ga ove godine nažalost nisam imao al jedan drugar je preključe pokosio nešto malo jače od 2kj i vaga je pokazala 11300 kg!! Neverovatnih 5200kg po jednom kj.
Zašto misliš da je "riba"?.Nerazumem koliko neko mora biti glup da laže u vezi tuđe pšenice i to još da laže ljude kojima nikad nije oči video.(mislim koja korist od toga)Lepo mi čovek koji je to kosio rekao da tako nešto još nije ni video u životu a samo 20 min.posle naletim na tog gazdu i on mi to potvrdi.ZNAČI PREKO 5000 kg PO JEDNOM KATASTARSKOM JUTRU!Auuuu kol'ka riba,da nije na 2ha ??