evo nesto sveze http://www.mtu.gov.rs/cms/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
case ih je napisao(la):lepo: kupis od komsije po 10 din, a prodas drzavi po 13din
Ja ne bih pominjao imena, verovatno i on, kao i ovaj sadasnji ministar poljoprivrede su samo figure i rade po nalogu tajkuna i ostalih sivih likova koji drmaju ovom drzavom. Sad, pitanje je zasto su se upleli u to, mozda pohlepa i gramzivbost, ne verujem da su u pitanju neke casne i postene namere.mityoo je napisao(la):Ministarstvo za trgovinu To je onaj isti milosavljevic sto nam je unistio svinjarstvo i mlekarstvo!
sanbo4 je napisao(la):Ja ne bih pominjao imena, verovatno i on, kao i ovaj sadasnji ministar poljoprivrede su samo figure i rade po nalogu tajkuna i ostalih sivih likova koji drmaju ovom drzavom. Sad, pitanje je zasto su se upleli u to, mozda pohlepa i gramzivbost, ne verujem da su u pitanju neke casne i postene namere.mityoo je napisao(la):Ministarstvo za trgovinu To je onaj isti milosavljevic sto nam je unistio svinjarstvo i mlekarstvo!
e nes dobiti odgovorjhona DERU je napisao(la):Jedno pitanje za iskusnije , štaje bolje prodati pšenicu odmah i uzeti pare ili ostaviti na čuvanju pa sačekati malo??
ja mislim da od ovoga nize ne moze i da ce za mesec dva porasti malo a u zimu ce biti valjda kako treba. meni ne trebaju jos pare pa cu cekati a inace kad neznam sta da radim onda pola pola pa kako mi budejhona DERU je napisao(la):Jedno pitanje za iskusnije , štaje bolje prodati pšenicu odmah i uzeti pare ili ostaviti na čuvanju pa sačekati malo??