phoenixfendt
Banned
- Učlanjen(a)
- 22 Feb 2009
- Poruka
- 1.425
ja sam cuo da sorta apache daje rekordne prinose ali je problem naci seme apache jel zna mozda neko gde se moze nabaviti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
apac daje 7-8 tona a ns40s 9-10 treba sacekati kraj zetve i rezultate pa onde nabaviti seme imam negde broj od tih sto prodaju apac nacu ga za koji dan pa na vreme javljamJohny CASE IH je napisao(la):ja sam cuo da sorta apache daje rekordne prinose ali je problem naci seme apache jel zna mozda neko gde se moze nabaviti?
rekreativac je napisao(la):apac daje 7-8 tona a ns40s 9-10 treba sacekati kraj zetve i rezultate pa onde nabaviti seme imam negde broj od tih sto prodaju apac nacu ga za koji dan pa na vreme javljam
prosle godine mi taj sto prodaje seme kaze koliko rodi a ja imao 7t sa pesmom a ona je niska pa ne poleze a nehvataju je ni bolesti
Bobo je napisao(la):Kreso, daj se uozbilji... 7tkj... pa to bih volio vidjeti...
Inace, od psenice imam zasijano super zitarku, Gabi i nesto malo Rapsodije... klasovi su u super stanju i stari je pronasao na uvratinama 2 klasa ( a ima ih takvih dosta sa 90 velikih i 6 sitnih zrna u njima, a da podjstim da zito kod nas jos bar 20 dana do vrsidbe, ako ne i vise...
Moglo bi bitu cuda nevidjenoga u mom kraju, jer cak i babe imaju po 70 zrna u klasu, tako da ne znam sta bi reko...
imali smo identican rod na pesmi od 7,3t/ha a sada ako bude 3t/ha pevacu ali mi zato ns40s lepo izgleda i ako bude manje od 4t/kj bicu razocarankiraj je napisao(la):Neznam za ovu godinu ali prosle sam imao 3.6 t/kj u proseku ili 6,3/ha sorta renesansa i pesma. Bila je parcela od 8.5 kj sorta pesma a rod 4.2 t/kj ili7.3 t /ha. Ove godine se nenadam takvom prinosu ni blizu.
todor je napisao(la):jel ima neko sliku od apača da probam da smuvam seme ove godine