OVNOLIKI KUNICI

Boja%20migon%203.jpg

- - - - - - - - - -

Boja%20migon%201.jpg

- - - - - - - - - -

Boja%20migon%202.jpg

Dok se nije tema zatvorila zbog vregjanja, ja bih da pitam nesto korisno za znati...sa koliko dana starosti malim ovnolikim padaju usi....zanimaju me patuljasti ovnoliki ali mislim da je i kod velikih isti princip???

Poslednja izmena od urednika:
Kod mene pocinjali su da spustaju usi krajem prvog meseca pa do 60 dana,sto ne znaci da kod nekog nije i pre.

Hvala na savetu druze Zima. Gledao sam ovaj tvoj prilog slika kunica,sve pohvale od mene,pozdrav.

Hvala za pohvale eto trudim se!
jomabo neznam kako za patuljaste ali kod mene u velikih ovnolikih usi padnu oko 20 dana starosti a kad paris kunice u srotstvu onda taj proces padanja usiju traje nesto duze cak i do 6 dana ali ja to neradim i ne preporucujem ni vama.

Hvala Szeki, ovo je prvi stanovnik mog kunićarnika, a uskoro će biti još jedan, tj. još jedna, pošto je ovo mužjak.

33e6b75.jpg

Nije tesko napisati koju rec ispod slike. Muzijak dve godine

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! :ppozdrav: posto sam do sada gajio samo domace kunice, imam malu nedoumicu.... da li ce zenkama ovnolikog biti tesan kavez dimenzija 100 x 60 x 50 sa kotilicom 40 x 60 unutar kaveza??? naravno podrazumeva se samo po jedna zenka u kavezu, ne treba ni da naglasavam to.... :haha: i da li u Vrscu i okolini postoji odgajivac ovnolikih?

wbax6w.jpg

Poslednja izmena od urednika:
To sto si nacrtao odgovara kunicima srednjih rasa. Ovnoliki kunici su veci i tezi i morao bi kavez biti malo duzi, prosiri prvi dao kaveza na 80x60 i bice OK za ovnolike. Obrati paznju na pod kunica nemoj da stavis neku tanku zicu pa da kunic dobije zuljeve. I da jos nesto visina 40 eventualno 45 je sasvim dovoljna.

Gajo,ja imam jednu zenkicu ovnolikog kao ova tvoja,ali je sa koplet zuta i usi,da li je to madagaskar ili(to kod mene)

- - - - - - - - - -

Pozzzz drustvo,da li znate jel ima ko ovnolike u plavoj ili plavo beloj boji u blizini Sida?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Slike mojih ovnolikih kunica.Nisu izlozbenog kvaliteta, cuvam ih zato sto volim tu rasu i sa njima sam prezadovoljan. Ja bolje nemam:

Muzjak:

dwdoqg.jpg

Zenka:

2r5c4fn.jpg

Mladi stari 35 dana u kavezu za tov:

2rq22w5.jpg

iwod3p.jpg

Ovako zavrsavaju moji sapioni:

1zefc61.jpg

zy632c.jpg

Pozz..

Na ove zadnje dve slike mislim da im usi ne stoje kako treba:haha: